Saturday, May 28, 2011

perempuan A & B

as salam,

kali ni gua nak mintak pendapat lu orang.
ok, DD gua memang senang nak berkawan dan adalah sedikit rupa paras yang "ehem2".
ada jugak perempuan lain yang minat "berkawan" dengan dia.
alah, setakat berkawan apeadehal kan?
gua tak kisah lah kalau dia nak berkawan dengan perempuan lain.

kisah 1,
perempuan A ni siap mintak kebenaran kat gua bila nak berkawan dengan bf gua.
ok lah, gua tak kisah. kawan je pun.
gua tengok cara bf gua layan dia pun ok je.
tak lebih dan tak kurang la sebab gua memang percaya kat bf gua.
perkara ni jadi masalah bila perempuan A tu nampak gua date dengan bf gua.
takde angin takde ribut, tiba-tiba dia cemburu.
terus tak nak contact dengan bf gua.
eh? gua keluar date kan dengan bf gua, bukan bf dia.
=,="


kisah 2,
perempuan B ni memang minat kat bf gua.
depan gua, bukan main punya baik la bhai.
pijak semut pun dia yang mati.
tegur, sopan santun.
dia pun tau gak gua tengah sakan bercinta dengan bf gua.
tapi dia cakap kat kawan gua, dia tak suka gua keluar dengan bf gua.
eh, gua keluar dengan bf gua, bukan bf dia. *sekali lagi*
=,="


dua cerita ni, sebenarnya dah lama berlaku.
gua saje nak cerita kat lu orang.
kalau lu orang jadi gua, apa yang lu orang buat?
buat masa ni gua buat bodoh je la. senyap je.
tak jadi masalah sangat kat gua.
tapi bila perempuan B tu makin lama makin over,
siap cemburu buta kalau bf gua kawan dengan perempuan lain,
siap tak bagi perempuan lain kawan dengan bf gua,
siap asyik nak carik gaduh dengan perempuan lain pasal bf gua,
mesti lah terasa macam kurang sabar kan?

selipar gua yang masih lagi sabar, cik FF.

7 comments:

XieRza said...

perghhh....sentap.
hakhakhak... kelakar la pompan tu, terdesak k0t.

kte p0n x tau nak nk selesaikan masalah ni.but, bg kte selagi Bf tu x kata apa. kte x payah la nak marah or serang pompan tu. klu terpaksa slow talk dlu. klu x leh, wat la paper yg patut.huhuhu..

cik maya cullen said...

sabau jelah..dats gurl syok sendiri..klu i,i lagi g dia sakit ati..hahaaa..bf kt kn??so WTH???

sha said...

1st of all, sabar ye..

Kite pun pernah rasa macam tu. Itu jenis gediks tak sedar diri.

pada pendapat kite, better u tarik balik permission 'berkawan' yang u dah bagi pada perempuan tu. U cakap la, u jeles.

U kena psiko dia habis-habisan.

Habis cerita.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

kalau perempuan dah suka memang bahaya

Sylangster Pressure said...

hahaha..perempuan kan..memang mcm tu kot..

*tp x semua (nti ade yg mrh).hehe

NUR AYNIE said...

wah~~konfius gak nie BF FF ke BF pompuan tu?? hahhahah~~
perasan melampau2 la plak pompuan tu...
tp ase nye selagi BF FF x buat perempuan tu mcm GF dia ok la tu kot...
kes SYOK SENDIRI + TERDESAK sgt2 nie...hahaah~~xpayah layan la pompuan tu...senang cta..

Zulfikar Hazri said...

perempuan A dan B adalah perempuan yang psiko...


prempuan B kalau biar lama2 boleh jadi psikopat....

by SeliparLOUR. Powered by Blogger.