Friday, June 24, 2011

baru

peewwitt!

apa NAMA?
aku nak kenalkan diri aku sikit.
aku penyumbang terbaru Seliparlour.
nama aku Taufiq.
takda singkatan macam FF, AJ atau MD.
cukup sekadar Taufiq.

macam mana boleh JOIN Seliparlour?
actually, aku kawan ngan FF dan MD.
accidentally friend sebenarnya.
tapi aku hargai persahabatan ni yang membawa aku ke keluarga Seliparlour.
nak tau tak macam mana aku kenal dengan MD dan FF?
tanya la diorang ea nanti.
aku tak ingat. =P

TUJUAN tulis entry ni?
sebenarnya, takda poin pun aku buat entry ni.
saje-saje isi masa petang-petang ni.
boleh kenalkan diri kat korang.
lagipun sesama keluarga Seliparlour pun ada yang aku tak kenal lagi.
Melaka pulak darul Panas sekarang ni.
nak keluar pun malas.
nasib baik tadi sembahyang jumaat.
kalau tak, memang tak keluar rumah tengah-tengah hari ni.
jadi, BLOGGING lah.

macam mana aku boleh terjebak ke industri BLOGGING ni?
nak cerita kat sini sebab sini ramai follower.
blog aku tak semeriah ni.
aku buat blog sebenarnya nak isi masa lapang je.
aku buat waktu bulan 2 dulu.
waktu tu baru putus cinta.
asyik terkenang.
ada member aku cakap, cuba bizikan diri.
nanti senang sikit nak lupa.
aku try, boleh tahan la terapi ni.

HUBUNGI aku?
aku ada FB.
boleh klik pergi kat blog aku.
then ada FB punya button tepi tu.
boleh klik, boleh add.

okeh lah. aku rasa tu je kot yang aku nak kenalkan.
kalau nak kenal lebih lagi, add FB aku.
terima kasih.

penapeluru
Taufiq

4 comments:

MDS said...

Hai Taufiq. :p

taufiq ahmad said...

hai. haha

Ariffin Janal said...

oi jgn lupa ain.kbai

little ain said...

o mai jayy. sayang ariffin janal lebih laaa.

tibe tibe terharu macam nak meleleh air hidong je.

by SeliparLOUR. Powered by Blogger.